Wednesday, November 19, 2008

Corniche @ Doha






Meh kita tengok gambar2 yang ditangkap di Cornich di doha..menggunakan gadget baru..kekekekeke

8 comments:

Kembara Hati Sang Jejaka said...

salam
u ni keje apa kat DOHA.

teringin nak keerja sana dalam bidang IT...

linahasni said...

oh i tak keje kat cni ...tp my hubby yang keje..dia dengan airways...tp kalu bidang IT kat cni u kena compete ngan keling aka india..kekekeke..cuba lah...skrg dah bnyk online job agency....

Anonymous said...

best ker duk sana? u ada buat bisnes ker kat sana ? abg sya ada jgk duk keje kat sana, bawak satu famili, dia keje ngan QP. saya pun ada apply gak keje ngan QTel, tapi takde respon pun lagi, abg bgtau dah ramai dah org mesia duk keje sana, tringin jgk nak keje sana macam best jer, tapi tgk offer laa brape,kalu berbaloi on jer..

Sha-sha said...

Hi lina...I nak contact or email you tapi tak tau nak cari kat mana dlm blog you ni...puas belek. Just wndering u ni yg pernah jual pampers dulu ka, husband kerja w E...kat UAE?

linahasni said...

anonymous

sy duk cni dah dua tahun ...i buat bisnes kecil kecilan jerrk kat cni ...dtglah keje kat cni bias lah kat cni dah semakin ramai org msia..

sha sha

yes i lah yg jual pampers kat msia tu..i think kita duk berinteraksi kan..ok this is my email: lina_hasni@yahoo.com

ummu Masyitah said...

assalamualaikum,
salam ramadhan buat Puan sekeluarga di eprantauan.bestnya dapat jalan2 kat sana.

Mak Long Cyber said...

Lawa ek bangunan2 kat sana.
Kat sana nampak lebih maju.
Ye la, negara jual minyak, kaya
negara mereka kan?

mamawana said...

Cantik pemandangan. Lovely views.

Mama pung nak kerja kat sini leh? Jadi baby sitter pun takper. Heee...